stigma-o-nas-tehnologija-01.jpg
O NAS

Tehnologija

V podjetju ST – CS že od samega začetka uporabljamo napredno tehnologijo za izdelavo cevi iz polimernih materialov. Aktivno spremljamo gradbeni trg in razvoj sodobnih tehnologij ter koherentno uporabljamo najnovejše pristope v proizvodnji, prodaji in poslovnemu sodelovanju.

ST – CS je prvo v tem delu Evrope pričelo s proizvodnjo dvoplastnih rebrastih cevi, ki smo jih poimenovali STIGMAFLEX®. S tem korakom smo odprli nove možnosti uporabe cevnih sistemov iz polimernih materialov, katerih lahko-stenska konstrukcija zaradi manjše mase omogoča večje prihranke materiala, enostavnejši transport in manipulacijo, hkrati pa predstavlja bistveno manjšo obremenitev za okolje.

Prav tako je bilo podjetje ST – CS prvo v Sloveniji, ki je na podlagi nove tehnologije pričelo s proizvodnjo PVC kanalizacijskih cevi z ekspandirano sredico. Uporaba tovrstne tehnologije omogoča prihranke na teži cevi, lažjo manipulacijo in manjšo obremenitev okolja, obenem pa takšne cevi zadovoljujejo povsem enake zahteve kot polnostenske cevi.

Zaradi inovativne tehnologije proizvodnje dvoplastnih rebrastih cevi in prepoznavnosti naših proizvodov na trgu, smo leta 2018 ponovno zaščitili našo znamko STIGMAFLEX® pri Patentni pisarni Republike Slovenije. S tem smo dosegli zaščito potrošnikov, saj se sme naziv Stigmaflex uporabljati izključno za naše dvoplastne rebraste cevi za zaščito kabelske kanalizacije.