stigma-o-nas-01.jpg
O NAS

Tradicija

Kakovostna kanalizacijska napeljava je temelj vsake gradnje, zato stremimo k natančni in premišljeni proizvodnji kakovostnih in trajno uporabnih cevnih sistemov. Proizvodno dejavnost smo obogatili s trgovsko dejavnostjo in strokovnim svetovanjem.

Časovnica

2020

30-letnica obstoja

Leta 2020 podjetje Stigma – cevni sistemi d.o.o. praznuje svojo 30 letnico obstoja. Ob tej priložnosti smo posodobili grafično podobo podjetja, prav tako pa smo registrirali nov, skrajšani naziv podjetja, ki se odslej glasi ST – CS d.o.o.

2010

Širjenje ekipe

Pred slabim desetletjem, se je lastniku in ustanovitelju v podjetju pridružila tudi mlajša generacija, s katero skupaj snujejo nadaljnje poslovne korake in razvoj.

1999

Skladiščni prostor Mengeš

Leta 1999 je hitra rast podjetja in širitev proizvodnega programa podjetja zahtevala večji skladiščni prostor, ki smo ga uredili v Mengšu. Dodatno skladišče omogoča večje količine skladiščenega blaga, saj naši proizvodi zavzemajo velik volumenski prostor. Na ta način smo omogočili večje zaloge, saj želimo našim kupcem zagotavljati nenehno razpoložljivost naših proizvodov.

Začetek sodelovanja s podjetjem Alpro d.o.o.

Leto 1999 pa je bilo za podjetje prelomno tudi zaradi strateške odločitve vodstva, da se kapitalsko poveže s trgovskim podjetjem Alpro d.o.o., ki je eno izmed največjih podjetij, specializiranih za prodajo cevnih sistemov v Sloveniji. Ta poteza je omogočila možnost kakovostnega in širokega trženja, kar je posledično pripomoglo k osredotočenju na kakovost naših proizvodov in razvoj proizvodnega procesa.

1998

Cevi PVC UK

Pričetek proizvodnega programa cevi PVC UK

1997

Širitev v nove prostore IOC Trzin

Zaradi hitre rasti družbe, ki je sledila zahtevam trga in aktivno spremljala tehnološki napredek, so proizvodni prostori v Domžalah postali premajhni. Leta 1997 se je podjetje preselilo v IOC Trzin ter s tem pridobilo potrebne kapacitete za razvoj in nadaljnje uspešno delovanje.

1992

Cevi STIGMAFLEX®

Pričetek proizvodnega programa cevi STIGMAFLEX®

1990

Ustanovitev podjetja

Naša tradicija sega v leto 1990, ko je podjetje Stigma – cevni sistemi d.o.o. v Domžalah ustanovil Milan Gorenc, ki je pred tem opravljal samostojno obrtno dejavnost.